Sigma Bc9.16 Ats

€39,95

Aangeboden door Fietsen Philip

Contacteer Fietsen Philip

Beschrijving

Sigma BC9.16 ATSnu te koop via BikeExchange, jouw marktplaats voor fietsen en toebehoren!

Bijzonderheden

Productspecificaties

Veel display, weinig behuizing

Het ontwerp van de TOPLINE 2016 is verticaal georiënteerd en past met zijn slanke ontwerp optimaal bij de stuurbeugel. Door de nieuwe vorm kunnen de functies beter worden weergegeven. Zo is bijvoorbeeld de snelheid bij de BC 9.16 ATS groot en goed leesbaar en permanent zichtbaar in het drieregelige display.

Behuizing
Hoogte x Breedte x Diepte:
50 mm x 35,5 mm x 10,2 mm

Display
Hoogte x Breedte:
27 mm x 35 mm
Viel Display, wenig Gehäuse

ATS

ATS
Analoog gecodeerde draadloze 1 kanaalstransmissie

ATS staat voor de door SIGMA SPORT nieuw ontwikkelde, eigen draadloze analoge gecodeerde radio-overdracht. De BC 7.16 ATS is daarmee de eerste draadloze fietscomputer in het basissegment. Continue signaaloverdracht van de zender op de vork naar de geïntegreerde ontvanger in de fietscomputer.

Montage zonder gereedschap
Einfache Montage

De bekabelde Reed Sensor met zijn slanke, smalle ontwerp kun je eenvoudig met een O-ring of kabelbinder aan de voorvork monteren.
Gegevensregistratie
Datenauswertung

Met het dockingstation kunnen je geregistreerde gegevens makkelijk op de pc worden uitgelezen en geanalyseerd.

Waterdicht volgens IPX8

De BC 7.16 ATS is waterdicht conform de internationale standaard IPX 8. Dit betekent "bescherming tegen langdurige onderdompeling". De volgende rit in de regen is dus geen probleem.
Watertight

Click-magnets

Klikmagneten

De beide nieuwe magneten (Normal & Power) zijn voorzien van een klikmechanisme. Zo wordt de montage nog gemakkelijker. Ook de demontage vindt zonder gereedschap plaats.

Beleid voor verzending & levering

Bekijk het winkelbeleid

Omwisseling, teruggave en garantie

Kies zorgvuldig vooraleer je koopt.

Voor gebrekkige producten bieden de fietswinkels 14 dagen retourrecht, vanaf de datum waarop je bestelling geleverd werd. Hoewel er geen tevredenheidsgarantie op de verkochtte artikelen wordt aangeboden, zullen ze omwille van hun hoge niveau van klantenservice altijd proberen om klanten blij en tevreden te houden.

Indien het bestelde artikel defect is, zal het vervangen worden door een identiek product. Indien het artikel niet kan vervangen worden, zal je ervoor kunnen kiezen om het product te vervangen door een artikel van dezelfde waarde of door voor een terugbetaling voor de volledige waarde van het artikel.

Opgelet: Standaard verzendkosten zijn van toepassing op alle retour orders. Wanneer de retour betrekking heeft op een defect artikel, zal binnen de vijf werkdagen nadat de verkoper het artikel ontvangt een nieuw vervangingsproduct kosteloos worden opgestuurd.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gelieve onderstaande gegevens te vermelden:

  • Je volledige naam
  • Je ordernummer
  • De reden waarom je het product retourneert.
  • Je instructies om ons te informeren over hoe je het probleem opgelost wenst te zien.

Gelieve de originele orderbevestiging of factuur die je ontving bij je levering toe te voegen aan je verzending. Gelieve ook je telefoonnummer te vermelden indien dit nog niet geregistreerd werd in je account of bij vorige leveringen, dit kan ertoe bijdragen het probleem snel op te lossen indien iemand je wenst te contacteren.