Sigma Pure 1 Ats

Prijs €34,95

Aangeboden door Fietsen Philip

Contacteer Fietsen Philip

Beschrijving

Sigma PURE 1 ATSnu te koop via BikeExchange, jouw marktplaats voor fietsen en toebehoren!

Bijzonderheden

Productspecificaties

Puur rijplezier
met GPS

De PURE GPS is jouw instap in de wereld van GPS-fietscomputers! Hier wordt de meest eenvoudige bediening gecombineerd met de nieuwste techniek. Behalve de belangrijkste fietsfuncties worden op het grote display ook hoogtefuncties inclusief grafisch hoogteprofiel goed leesbaar weergegeven. Een eenvoudige kompasnavigatie toont steeds de richting naar het startpunt of naar een zelf gekozen punt.

Dankzij GPS kun je het gereden traject aansluitend in het DATA CENTER of de SIGMA LINK app analyseren en indien gewenst met je community delen. Je PURE GPS is snel gemonteerd en er zijn geen extra sensoren op het wiel nodig. „Plug and Ride“, is het motto. Want hindernissen wil je op de route overwinnen – niet op de fietscomputer!

Monteren en rijden maar

De PURE GPS is je zorgeloze fietscomputer. Dankzij de snelle en eenvoudige montage kun je direct starten. Bevestig de houder op het stuur of de voorbouw, draai de PURE GPS er in, inschakelen en de training kan beginnen!

De directe keuzeknoppen voor de fiets- en hoogtefuncties bieden een snelle toegang tot alle fiets-functies. Overige data zoals de 12-maanden statistiek of de totalen bevinden zich in een separaat menu.

GPS

Je hebt geen zender op het wiel nodig. Alle ritgegevens worden via GPS overgedragen en opgeslagen. Via het DATA CENTER kun je de rit thuis nogmaals intensief opnieuw beleven en analyseren. De A-GPS-hulpdata voor een snellere positiebepaling kunnen via de SIGMA LINK app worden bijgewerkt, zodat je altijd direct startklaar bent!
Hoogtemeting

Via een luchtdruksensor levert de PURE GPS exacte hoogte-informatie, hetgeen zelfs de nauwkeurige weergave van stijging en daling mogelijk maakt. De starthoogte aan het begin van de rit kan gemakkelijk via GPS worden bepaald of je kiest één van de vooringestelde starthoogtes.

Smart connectivity

Moderne connectiviteit vormt een belangrijk onderdeel van de PURE GPS. Via Micro-USB kabel verbind je de fietscomputer direct met het DATA CENTER op je PC, MAC of tablet.

Na de rit kun je je ritgegevens via de app SIGMA LINK op je Android smartphone uitlezen (let op: NFC moet in de smartphone geactiveerd zijn, iPhone ondersteunt de NFC-verbinding helaas niet). Tevens kun je de PURE GPS direct via de app instellen.

Beleid voor verzending & levering

Bekijk het winkelbeleid

Omwisseling, teruggave en garantie

Kies zorgvuldig vooraleer je koopt.

Voor gebrekkige producten bieden de fietswinkels 14 dagen retourrecht, vanaf de datum waarop je bestelling geleverd werd. Hoewel er geen tevredenheidsgarantie op de verkochtte artikelen wordt aangeboden, zullen ze omwille van hun hoge niveau van klantenservice altijd proberen om klanten blij en tevreden te houden.

Indien het bestelde artikel defect is, zal het vervangen worden door een identiek product. Indien het artikel niet kan vervangen worden, zal je ervoor kunnen kiezen om het product te vervangen door een artikel van dezelfde waarde of door voor een terugbetaling voor de volledige waarde van het artikel.

Opgelet: Standaard verzendkosten zijn van toepassing op alle retour orders. Wanneer de retour betrekking heeft op een defect artikel, zal binnen de vijf werkdagen nadat de verkoper het artikel ontvangt een nieuw vervangingsproduct kosteloos worden opgestuurd.

Wanneer je een artikel terugstuurt, gelieve onderstaande gegevens te vermelden:

  • Je volledige naam
  • Je ordernummer
  • De reden waarom je het product retourneert.
  • Je instructies om ons te informeren over hoe je het probleem opgelost wenst te zien.

Gelieve de originele orderbevestiging of factuur die je ontving bij je levering toe te voegen aan je verzending. Gelieve ook je telefoonnummer te vermelden indien dit nog niet geregistreerd werd in je account of bij vorige leveringen, dit kan ertoe bijdragen het probleem snel op te lossen indien iemand je wenst te contacteren.